Privacy
Informaton on How Your Data Is Handled

TIETOSUOJASELOSTE
DogScroll-verkkosivusto, 01. lokakuuta, 2016

Yksityisyytesi suojaaminen on meille hyvin tärkeää. Haluamme kertoa, mitä tietoa keräämme ja missä laajuudessa. Käyttämällä DogScrolli-verkkosivustoa hyväksyt tässä tietosuojalausekkeessa kuvatut toimintatavat.

Tietojesi käyttö: Verkkosivujemme käyttämiseen ei tarvitse luovuttaa mitään henkilötietoa. Keräämme henkilötietoa (kuten nimiä, osoitteita, puhelinnumeroita tai sähköpostiosoitteita) ainoastaan, jos olet vapaaehtoisesti ja tietoisesti luovuttanut meille tällaista tietoa (esimerkiksi rekisteröityminen, käyttötukipyynnöt, virhetoimintoilmoitukset, arvostelut, tutkimukset jne.). Tietoja käytetään vain kuhunkin tarkoitukseen antamassasi muodossa. Tätä tietoa säilytetään siinä määrin ja niin kauan, kuin on tarpeen kyseisen asian ratkaisemiseen, pyydettyjen tietojen tai tiedotteiden lähettämiseen tai arviointien, arvostelujen ja suosittelujen jakamiseen. Kun lähetät tietojasi, annat samalla luvan käyttää tietoa kyseiseen tarkoitukseen.

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille: Emme myy, vaihda tai siirrä henkilötietoja ulkopuolisille. Poikkeuksena ovat ne ulkopuoliset toimijat, (a) jotka tuottavat toiminnalle keskeisiä palveluita kuten internetpalveluiden ja sähköpostien tuottajat, sekä ne, (b) joille ohjelma ja/tai siihen liittyvät palvelut tai niiden luominen tai tuki myydään tai ulkoistetaan. Tämä edellyttää sopimuksia tietojen säilyttämisestä luottamuksellisina. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille Euroopan Unionin ulkopuolelle. Voimme luovuttaa tietoa, mikäli siitä on lailla säädetty. Henkilöimätöntä yhdistettyä tietoa voidaan käyttää markkinointi- tai muihin tarkoituksiin.

Evästeet: Verkkosivustomme käyttää niin sanottuja istuntoevästeitä. Näitä evästeitä käytetään hyvän selauskokemuksen luomiseksi esimerkiksi muistamaan kielivalintasi. Evästeet poistetaan selauksesi lopuksi tai pian tämän jälkeen. Emme käytä niin sanottuja pysyviä evästeitä tai kolmannen osapuolen evästeitä.

Analyysit: Emme kerää mitään tietoa käyttämällä analyysiohjelmia tai -palveluita verkkosivuillamme.

Palvelinlokit: Palvelinlokit ovat kaikkien yleisten internetpalvelimien sisäänrakennettu osa. Olemme valinneet palvelinlokiasetukset siten, että lokit eivät sisällä arkaluontoista tietoa kuten kävijöiden IP-osoitteita, käyttäjänimiä tai verkkosivuyhteyksiä.

Ulkoiset linkit: Voimme laittaa verkkosivuillemme linkkejä toisiin sivustoihin, jotka eivät ole dogscroll.com-nimen alla ja jotka eivät siten ole hallinnassamme. Näiden linkkien sijoittaminen ei tarkoita, että tuemme niiden taustalla olevia yhteisöjä tai että otamme kantaa sisällön oikeellisuuteen, kattavuuteen tai laillisuuteen. Sama koskee ulkoisia verkkosivuja, jotka ohjaavat osoitteeseen dogscroll.com. Pyrimme uutterasti varmistamaan, että emme ohjaa sivustoltamme sopimattomaan tai laittomaan sisältöön. Koska ulkoinen sisältö voi muuttua, poistamme sopimattomaan tai laittomaan sisältöön ohjaavat linkit heti, kun tämä tulee tietoomme.

Tietojesi suojaaminen: Tiedonvälityksen tavasta riippuen tiedot voivat olla suojattuja tai suojaamattomia siirron aikana. Kaikki säilyttämämme kerätty tieto on suojattu teollisen standardin mukaisilla tietosuojaohjelmilla ja -asetuksilla.

Sijainti: DogScrollin sähköposti- ja internetpalvelimet sijaitsevat Euroopan Unionin alueella.

Tiedon hävittäminen: Käyttäjä voi koska tahansa pyytää saada tarkistaa henkilötietonsa ja pyytää henkilötiedon korjaamista tai poistamista järjestelmästämme. Vastaamme asianmukaisiin pyyntöihin kohtuullisella käsittelyajalla. Esittääksesi tällaisen pyynnön tai kysymyksiä tietosuojastamme voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen tai postitse osoitteeseen Juergen Goebeler tmi., Jyrkkätie 16, 37470 Vesilahti, Suomi. Kaikki DogScroll ohjelman tiedot voidaan poistaa 1. poistamalla ohjelman tiedostot tai poistamalla ohjelma laitteesta ja 2. poistamalla varmuuskopiot käyttäen varmuuskopion tuottajan palveluita.

Näitä tietosuojaehtoja voidaan päivittää ajoittain ja palveluidemme kehittyessä. Päivitykset julkaistaan päivämäärätietoineen tällä sivulla.